Disclaimer

Kinderdagverblijf Groei draagt de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze website. We streven ernaar om onze website zo actueel en nauwkeurig mogelijk te houden, maar kunnen hiervoor geen garanties afgeven. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld en dient uitsluitend ter algemene informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie op deze website. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze website of van links naar websites van derden.

Leest u iets dat niet klopt of verouderd is? Laat het ons dan weten, dan kunnen we het zo nodig herstellen. Ook als een onderdeel van de website niet goed functioneert, stellen wij uw reactie op prijs.

Auteursrechten

Alle informatie die beschikbaar is via deze website is auteursrechtelijk beschermd. Dit geldt voor teksten, beeldmerken, logo’s en foto’s. Zonder schriftelijke toestemming is het niet toegestaan om deze informatie op te slaan, te kopiĆ«ren of op welke manier dan ook elders te publiceren.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt, behandelen we vertrouwelijk. Uw persoons- of adresgegevens gebruiken we alleen voor het doel waarvoor u ze hebt verstrekt. Meer informatie hierover kunt u vinden in onze privacyverklaring.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten werken (bijvoorbeeld om uw voorkeuren te onthouden) en om statistieken over het gebruik van de website te verzamelen. Meer informatie hierover kunt u vinden in onze privacyverklaring.