Werken bij

Demi

‘Ik voelde me gelijk op mijn plek met het werk als pedagogisch medewerker. Wat ik zo mooi vind aan dit vak, is de liefde die ik van de kinderen terug krijg.’

Willeke

‘Ik ga met plezier naar mijn werk en ik voel me thuis bij Groei.’

Sharina

‘Ik kan me geen betere werkplek bedenken dan Groei.’

Celine

‘Ik was op zoek naar een feestje om iedere dag met plezier en een lach op mijn gezicht naar mijn werk te gaan. Ik heb mijn feestje gevonden!’

Mireille

‘Iedere dag geef ik met liefde en plezier een kind alle aandacht waardoor ik ze zie GROEI-en.’

Susanne

‘Het is een geweldige mix van jong en oud. Een gouden team! Als het erop aankomt staat iedereen voor elkaar klaar.’

Vacature

Vacature pedagogisch medewerker

Solliciteren? Dat mag altijd!
Op dit moment is ons team helemaal compleet, maar je mag altijd een open sollicitatie sturen. We zullen dan je gegevens bewaren en contact met je opnemen, zodra er weer een vacature ontstaat die past bij je profiel. Mail je open sollicitatie dus gerust naar sophiedejong@kdvgroei.nl en dan krijg je zo wie zo een ontvangstbevestiging terug van ons.

Hieronder voorzien we je graag alvast van informatie over onze locatie en ons top team!

Over de locatie

Kinderdagverblijf Groei ligt in Raamsdonksveer, met een groot buitenterrein waar kinderen lekker kunnen spelen en ontdekken. Onze locatie heeft negen groepen en biedt opvang aan kinderen tussen 0 en 13 jaar. Geniet jij het meest van een-op-een momenten met baby’s, ga je helemaal mee in de fantasiewereld van peuters of ben jij liever de avontuurlijke collega die met de kinderen van de bso op pad gaat? Wij vinden het belangrijk dat je op een groep werkt die bij jou past!

Het meest dankbare werk!

Als pedagogisch medewerker bij Groei zie je iedere dag van dichtbij hoe kinderen zich ontwikkelen.
Jij zorgt ervoor dat zij het naar hun zin hebben en kunnen spelen én groeien in een fijne en veilige omgeving. Hierin ben jij een grote toegevoegde waarde! Want waar zijn de kinderen zonder jou? Zonder iemand die leuke activiteiten verzint en met ze uitvoert, die ze laat ontdekken wat ze willen en die plezier met ze maakt?

Wat krijg jij van ons?

 • De complimenten die je verdient. Zowel in woord als in presentjes op onverwachte momenten. Niet alleen van Sophie als leidinggevende, maar ook van collega’s onderling.
 • De mogelijkheid om jezelf als professional te ontwikkelen. Zo is er twee dagen in de week een pedagogisch coach op onze locatie aanwezig voor coaching ‘on the job’. Verzorgen we zelf diverse trainingen die afgestemd worden op de behoeftes van onze medewerkers en bieden we ook externe scholing aan!
 • Je ontvangt een salaris conform de cao kinderopvang. Dit betekent een salaris tussen de € 2.539 en € 3.489 in schaal 6. Natuurlijk is dit afhankelijk van opleiding en werkervaring.
 • Een contract voor 12 maanden. De daaropvolgende contractvorm bespreken we samen, dit is afhankelijk van wederzijdse tevredenheid én functioneren.
 • De werktijden en werkdagen stemmen we samen af. Dit ligt namelijk aan welke groep jouw voorkeur heeft. Eén ding weten we zeker omdat we zo aan het Groeien zijn: er is altijd een plek die bij je past. Of het nu voor 8 uur of 36 uur is.

Wat heb jij in huis?

Zet jij thuis ook de datums op de verpakkingen, deel jij graag goede knuffels uit, vind je het fijn om rondom de feestdagen onder de glitters thuis te komen, ken jij alle kinderliedjes uit je hoofd en snuffel jij ook rond om te checken of er een vieze luier op de groep is? Dan heb jij in ieder geval de kwaliteiten in huis om bij ons te komen werken!

Aangezien we samen dagelijks de verantwoordelijkheid hebben rondom de opvang en verzorging van kinderen, kunnen we niet anders dan voldoen aan een aantal voorwaarden:

 • Een kwalificerend diploma (MBO3, MBO4 of HBO) is een must. Check hier welke diploma’s voldoen aan de kwaliteitseis.
 • Je bent in het bezit van een VOG of we kunnen deze gemakkelijk voor je aanvragen.
 • Je spreekt en beheerst de Nederlandse taal goed.

Nog een paar leuke ‘wist je datjes’ op een rij, zodat je direct op de hoogte bent.  Wist je dat…

  • Het team van Groei bestaat uit ongeveer 30 enthousiaste medewerkers? Zij staan allemaal te springen om met jou samen te werken.
  • Groei een heel breed activiteitenprogramma heeft voor alle kinderen? En dat jij dit nog verder mag en kunt uitbreiden?
  • Zelfs kinderen uit Geertruidenberg, Dongen, Waspik en Oosterhout naar Raamsdonksveer worden gebracht om bij ons te komen spelen?
  • Groei over anderhalf jaar een nieuwe vestiging opent in Raamsdonksveer? We komen dan als kinderopvang en bso partner in een gloednieuw Kindcentrum te zitten.

‘Ik ben zo dankbaar en blij dat ik deel uit mag maken van dit mooie bedrijf. Dat ik dagelijks zoveel kindjes blij mag maken en dat ik tegelijkertijd ook blij mag worden van alle Groei kindjes. Ook mijn eigen zoon mag spelen in deze warme, leuke en liefdevolle omgeving.’
Mendy – Pedagogisch medewerker Groei